afbeelding groep
21Apr

KING OF THE PIER

Georganiseerd door OBC

Algemeen

O’Neill King of The Pier is een alternatieve surf wedstrijd (shortboard) met als doel om in een ontspannen en leuke sfeer kennis te maken met het competitie gebeuren. Iedere surfer krijgt 3 heats van 15min om het beste van zichzelf te geven. Een ervaren jury zal punten toekennen op verschillende manoeuvres en stijl in het water.  De surfer met in totaal het meeste punten zal uitgeroepen worden tot KING OF THE PIER! Ook voorzien wij dit jaar weer een klassement voor zowel QUEEN OF THE PIER als PRINCE OF THE PIER (U16). De KING, QUEEN en PRINCE vallen in de prijzen met kleding vouchers van O'Neill twv €200 of €100.


INSCHRIJVEN

Inschrijven kan enkel via onderstaande knop. Opgelet vol = vol.


Het inschrijvingsgeld is op de dag van de wedstrijd ter plaatse te betalen. Daarin zit een goodie bag, drankbonnetje en een bonnetje voor een belegd broodje!

- Ben je lid van een surfclub, dan betaal je €20 (mits je bij inschrijving je licentienummer invult, dit nummer staat op je lidkaart en is op te vragen bij je surfclub)

- Geen lid en dus geen licentienummer, dan betaal je €25 (inclusief een tijdelijke verzekering voor de dag van de wedstrijd)


Mede mogelijk gemaakt door IKwatersport

Inschrijven gesloten