Contact

050 61 59 60

info@surfersparadise.be

http://www.surfersparadise.be

Locatie

Strand Surfers Paradise/ Appelzakstraat /
8300 Knokke-Heist

Sporttak(ken)

afbeelding groep

Surfers Paradise

Over ons

Ervaar vakantiegevoel en surfvibes op een unieke locatie in ons Californian clubhouse, gelegen vlakbij natuurreservaat Het Zwin in Knokke-Heist. Een volledig uitgerust clubhuis met beachbar, terras & lounge, hangmatten en nieuwe berging met ruime kleedkamers & douches. Vind je passie in onze grote waaier aan sportactiviteiten met topmateriaal: golfsurfen, windsurfen, kitesurfen, foilsurfen, wingfoilen, e-foilen, stand-up paddle boarden, speedsailen, ocean kayaking, zeeraften, beachvolley, hamboarding, skaten, eskaten, onewheels ... Elke dag open van april t.e.m. september


Surfers Paradise, a way of living close to the Ocean !


Ons doel: De passie voor watersporten doorgeven aan iedereen en een club runnen die openstaat voor jong en oud. Zonder onderscheid van kleur, taal of stand. Wij willen allen aanzetten om op een toffe, vriendschappelijke en sfeervolle manier zoveel mogelijk aan sport te doen. Dit alles ten midden van zee, zon en strand.


Onze werking heeft als visie om iedereen van elk niveau een zo verfijnd mogelijke watersportopleiding aan te bieden met de middelen die ter beschikking zijn. Bovendien moet dit gebeuren in een aangename sfeer.

Verfijnd betekent dus dat er voor elk facet van de werking wordt gestreefd naar topkwaliteit. Overigens moet iedereen, zowel onze trainers als surfers als vaste medewerkers als jobstudenten als vrijwilligers, overtuigd zijn of worden dat die kwaliteit de enige weg is naar een duurzame succesvolle werking.


Het groepsgevoel staat centraal en er moet hier constant aan gewerkt worden opdat elk lid van de werking zich betrokken voelt bij het geheel en dus niet alleen bij eigen ploeg, familie, bedrijf, kamp of groep.


Watersporten staat voor plezier en een unieke levensstijl. Maar die sporten eisen ook inzet en het respecteren en naleven van afspraken en regels. Het is zeker niet de bedoeling dat dit het amusement in de weg staat. Watersporten blijft genieten als iedereen zijn steentje bijdraagt om een goede sfeer te bekomen.

Lid worden?

Ontdek alle voordelen van een lidmaatschap: Als lid van Surfers en Lakeside Paradise maak je deel uit van twee clubs die staan voor goeie sfeer, vakantiegevoel en alle mogelijke watersporten aan de Belgische kust. Als lid ben je belangrijk! Je helpt hierbij aan de groei van de club, de sport en “feel good” op het strand en aan het Duinenwatermeer. Belangrijk ! Ons lidmaatschap is strikt persoonlijk, net zoals alle aangeboden voordelen. Wij bieden supergunstige tarieven aan voor koppels en families die op hetzelfde domicilieadres wonen. Mogen wij dan ook vragen om iedereen lid te maken die van de aangeboden voordelen op Surfers en Lakeside Paradise gebruik maakt aub? SPORTEN - Best of both worlds – Lidmaatschap op beide paradijzen - Lidkaart - Clubwerking - Mogelijkheid tot water- en kiteverzekering: Lichamelijke ongevallen en ongevallen tegenover derden Lidmaatschap Wind- en watersportvlaanderen (WWSV)* Surfers Paradise Lidmaatschap Vlaamse Waterskifederatie (WSV)*Lakeside Paradise - Ledenservice op en van het water, lid: free rescue / niet lid: verplicht lid maken - Deelname officiële wedstrijden (+ supplement licentie) *Lakeside Paradise - Wedstrijdlicentie nationale wedstrijden via wwsv *Surfers Paradise - Watersportvergunning - Gratis Club T-shirt indien lidmaatschap betaald voor 01/03 - Abonnement “Varen” *Lakeside Paradise - “Bring a Friend”-recht om vrienden uit te nodigen op ledenactiviteiten - Mogelijkheid deelname clubreizen - 10 % korting in de Lakeside Paradise Pro Shop - 20% korting op vertoon van lidkaart op abonnementen Sportoase (groepslessen en fitness) LEDENSERVICE OP EN VAN HET WATER - Eigen barrekening met 10% korting - Exclusieve toegang tot het lounge terras (rookvrij) *Surfers Paradise - Inzage nieuwste surfmagazines wereldwijd - Gratis toiletten dmv gebruik sleutel *Surfers Paradise - Gratis Kleedkamers met warme douches - Mogelijkheid gebruik boardparking en materiaalkastjes (+ supplement) - Mogelijkheid gebruik accommodatie voor speciale privé-gelegenheden ACCOMMODATIE - Reductie op verhuur sportmateriaal Wake&Waterskischool en Wind&Waveschool - Reductie op surfcamps, lessen en stages - Mogelijkheid aankoop urenkaart (10x1h/10x2h) *Lakeside - Mogelijkheid aankoop boardriderskaart (gebruik materiaal) *Surfers - Mogelijkheid deelname aan ledenactiviteiten - Gratis rescue service op zee en strand (Yamaha Rescue Service) - Gratis shuttledienst voor materiaal via Appelzakstraat *Surfers - Gratis gebruik volleyball- en beachballterreinen *Surfers - Gebruik maken van WhatsApp voor surf & windalert, textmessage: 0474 52 43 37

https://www.surfersparadise.be/lidmaatschap/

Contact

050 61 59 60

info@surfersparadise.be

http://www.surfersparadise.be

Locatie

Strand Surfers Paradise/ Appelzakstraat /
8300 Knokke-Heist

Sporttak(ken)