Planning traject recreanten

Verzamelen en inschrijven van deelnemers tussen 11.00 u en 11.30 u. aan de roeiclub ‘Gentse Roei en Sportvereniging’, Vissersdijk 1 in Gent. (www.gentsers.be)

Alle deelnemers worden per bus vervoerd tot aan de achterkant van het Baudelopark, het vertrekpunt van onze tocht. De bus vertrekt stipt om 12.00 u aan de roeiclub.

Parkeren kan aan de roeiclub en langs de Watersportbaan. Overal gratis te parkeren. In de prijs inbegrepen: 2 warme dranken en warme maaltijd.

Windsurfing Deinze doet de coördinatie van het event en zorgt eveneens voor een boot die eventuele achterblijvers op sleeptouw kan nemen.
Het traject is 6,5 km. We suppen in groep vanaf de Baudelokaai langs de Graslei tot aan de Ketelvest. Daar slaan we af richting de Reep, waar we door de tunnel onder het François Laurentplein varen.

Daar maken we rechtsomkeer en varen we terug richting de Lindelei. Daar is een korte tussenstop voorzien met een opwarmertje. Vervolgen hervatten we de tocht richting aankomst aan de Watersportbaan.

De start van de tocht is voorzien om 13.00 u. met aankomst rond 16.00 u. Kleedruimtes, douches en toiletten zijn voorzien voor diegenen die zich willen omkleden.

Discipline: Stand Up Paddle SUP

Tijdstip: 11:00 - 17:00

Prijs: € 30,00

Beschikbare plaatsen: VOLZET

Inschrijven

Locatie: SUP FOR LIFE

SUP FOR LIFE