In het jaar 2000 stampte Surfers Paradise als pionier het Naish Kitesurfing Center uit de grond. De club organiseerde ook de eerste Belgische Kampioenschappen. In 2002 en 2004 haalden we zelfs de Wereldkampioenschappen naar ons kikkerlandje. Beeld je even in: 5000 toeschouwers op het strand en televisiebeelden die wereldwijd in 21 miljoen huiskamers vertoond werden!

Ons Naish Kitesurfing Center draagt het kwaliteitslabel van de International Kitesurfing Organisation (IKO). Dit betekent dat het center is gebonden aan strikte, internationale kwaliteits- en veiligheidsregels. Bij de aanvang van het lessenpakket krijgt iedere leerling een IKO level kaart. Dit certificaat is een bewijs van jouw niveau en bovendien kan je deze
wereldwijd bij andere IKO centers gebruiken voor meer lessen of om materiaal te huren.

Het strandgedeelte bestaat uit essentiële theorie en oefeningen op het droge tot je de kunst volledig beheerst. Op het water start je met een kennismaking: bodydraggen. Dan begint de gewenning met het board en voor je het weet klief je met een ongelooflijke snelheid door de golven.

Als absolute beginner leer je de kite besturen en aanvoelen op het strand. Gedurende 1 tot 3u leer je de nodige theorie rond kiten en veiligheid en ervaar je het kitegevoel met een kleine vlieger op het strand.
Het laatste uur wordt de overstap gemaakt naar een kleine ‘tube-kite’ en harnas, het type vlieger dat later op het water zal gebruikt worden. Gedurende deze les leer je de basis van het kitesurfen.

Je dient voor deze les sportieve kledij aan te doen. Vergeet zeker ook je zonnebril en zonnecrème niet!

Tijdens deze kennismakingsles IK KITE kan je proeven van deze sport voor de actieprijs van 15€ per persoon voor 3u initiatie.

Discipline: Beachkite

Tijdstip: 10:00 - 13:00

Prijs: € 20,00

Beschikbare plaatsen: Er zijn nog 5 plaatsen

Inschrijven

Locatie: Surfers Paradise

Surfers Paradise