Op zaterdag 14 juli 2018 staat G-sport centraal te Lakeside Paradise.

Deze dag staat volledig in het teken van watersport voor sporters met een beperking. Ben je een echte water rat of wil je voor het eerst eens proeven van een watersport, er is deze dag voor ieder wat te beleven!

WAT

G-sport Paradise is een initiatief van Lakeside Paradise in samenwerking met Recreas Watersport, Waterski Vlaanderen (WSV), Wind en Watersport Vlaanderen (WWSV) en de Provincie West-Vlaanderen. Het geeft mensen met een fysieke, auditieve en visuele beperking de kans kennis te maken met verschillende watersporten.

VOOR WIE

Kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke, auditieve of visuele beperking, samen met hun familie en/ of vrienden. Er is materiaal voorzien zodat begeleiders en deelnemers ook op het water kunnen.

LOCATIE

Lakeside Paradise
Duinenwater 41
8300 Knokke-Heist
Ligging / kaart

Lakeside Paradise is makkelijk bereikbaar via de trein (Station Knokke) en per auto. De afstand van het station naar Lakeside is 750m. Indien u wenst opgehaald te worden aan het station is dit mogelijk indien u dit op voorhand aanvraagt.

TOEGANKELIJKHEID

De accommodatie is volledig voorzien voor mensen met een handicap en heeft hiervoor een A+ label ontvangen van Toerisme Vlaanderen.

KOSTPRIJS

Deelname aan G-sport Paradise is gratis.

ACTIVITEITEN

Windsurfen
Laat je meedrijven door de kracht van de wind. We beschikken over verschillende soorten materiaal die op de originele planken worden gemonteerd zodat het voor iedereen mogelijk is te surfen.

Stand up paddle
Stand up paddle kan gezien worden als een mengeling van golfsurf en kajak. In tegenstelling tot de zittende houding bij kajak, sta je recht of zit je neer op een grote surfplank en krijg je een lange paddle die je gaat gebruiken om je voort te stuwen.

Bodyboat
Het is een kruising tussen een surfboard en een kajak waar je op je buik mee moet varen/surfen/kajakken/peddelen. De bodyboat is gemaakt om op je buik of op je knieën te peddelen, de ergonomie van het board geeft je veel vrijheid voor de armen en zorgt ervoor dat jij en je board samen een stabiel geheel vormen.

 

Discipline: Watersporten

Tijdstip: 13:00 - 16:00

Prijs: € 0,00

Beschikbare plaatsen: Er zijn nog 14 plaatsen

Inschrijven

Locatie: Duinenwatermeer

Duinenwatermeer