Op zaterdag 14 juli 2018 staat G-sport centraal te Lakeside Paradise.

Deze dag staat volledig in het teken van watersport voor sporters met een beperking. Ben je een echte water rat of wil je voor het eerst eens proeven van een watersport, er is deze dag voor ieder wat te beleven!

WAT

G-sport Paradise is een initiatief van Lakeside Paradise in samenwerking met Recreas Watersport, Waterski Vlaanderen (WSV), Wind en Watersport Vlaanderen (WWSV) en de Provincie West-Vlaanderen. Het geeft mensen met een fysieke, auditieve en visuele beperking de kans kennis te maken met verschillende watersporten.

VOOR WIE

Kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke, auditieve of visuele beperking, samen met hun familie en/ of vrienden. Er is materiaal voorzien zodat begeleiders en deelnemers ook op het water kunnen.

LOCATIE

Lakeside Paradise
Duinenwater 41
8300 Knokke-Heist
Ligging / kaart

Lakeside Paradise is makkelijk bereikbaar via de trein (Station Knokke) en per auto. De afstand van het station naar Lakeside is 750m. Indien u wenst opgehaald te worden aan het station is dit mogelijk indien u dit op voorhand aanvraagt.

TOEGANKELIJKHEID

De accommodatie is volledig voorzien voor mensen met een handicap en heeft hiervoor een A+ label ontvangen van Toerisme Vlaanderen.

KOSTPRIJS

Deelname aan G-sport Paradise is gratis.

ACTIVITEITEN

De kabelbaan
Het verschil met het klassieke waterskiën is dat je niet achter een boot hangt, maar door een kabel voort getrokken wordt. Afhankelijk van je mogelijkheden maken we gebruik van een zitski, kneeboard. Er wordt gebruik gemaakt van de kleine kabelbaan “2.0”, welke zich perect leent naar sport op maat en individuele instructie. Sporten aan een kabelbaan is nog nooit zo makkelijk geweest!

Discipline: waterski of wakeboard - cablepark

Tijdstip: 9:00 - 12:00

Prijs: € 0,00

Beschikbare plaatsen: Er zijn nog 4 plaatsen

Inschrijven

Locatie: Duinenwatermeer

Duinenwatermeer